Schermafdruk 2019-03-14 18.44.11.png
Schermafdruk 2019-03-11 09.38.54.png
1280px-Download_on_the_App_Store_Badge.p
google-play-badge.png

ADRES

OVER

  • You Tube Daysy Nederland
  • Instagram
  • Facebook

Patricia Dijkema

Postbus 306

3830 AJ  Leusden

Nederland

info@daysynederland.com

06 - 57 58 68 44

Patricia Dijkema is eigenaar van Daysy Nederland en LadyComp Nederland. Directe partner van de cycluscomputer maker Valley Electronics AG in Zwitserland.

 

Gratis verzending met track & trace, binnen 2 tot 5 werkdagen, in een neutrale verpakking. 

Contact rechtstreeks Daysy Nederland voor Support.

© 2019 Daysy Nederland - Patricia Dijkema - official partner Valley Electronics - Daysy.me en LadyComp.

Betrouwbaarheid

Daysy - een medisch product waarop je kunt vertrouwen

Daysy is ontwikkeld als een medisch product. Niet elke cyclus- of vruchtbaarheidsvolger op de markt voldoet aan deze normen. Anders dan Daysy werden niet alle producten ontwikkeld als medische producten en worden ze gecontroleerd door een kwaliteitsmanagementsysteem. Je kunt erop vertrouwen dat Daysy's nauwkeurigheid en kwaliteit onze hoogste prioriteit hebben.

De claim van Daysy: certificering, veiligheid en kwaliteit​

Valley Electronics AG, gevestigd in Zwitserland, heeft Daysy ontwikkeld, een medisch product dat zich richt op de cyclus van de vrouw en een beter begrip van het vrouwelijk lichaam mogelijk maakt. Valley Electronics AG is gecertificeerd volgens EN ISO 13485, wat betekent dat ons kwaliteitsbeheer is gericht op de nieuwste normen voor medische producten. Als klant sta je centraal bij alle beslissingen in productontwikkeling en fabricage met betrekking tot nauwkeurigheid en risico. Alle procedures bij Valley Electronics AG worden regelmatig onderworpen aan interne en externe controles. Dit stelt ons in staat om de kwaliteit van het product gedurende de gehele levenscyclus continu te verbeteren.

Fertility Awareness Method

Fertility awareness-based methods (FABM) is een term die alle gezinsplanningsmethoden omvat die gebaseerd zijn op de identificatie van de vruchtbare tijd. FABM-methoden zijn afhankelijk van twee belangrijke variabelen: eerst de nauwkeurige identificatie van de vruchtbare dagen van de menstruatiecyclus van een vrouw (de vruchtbare fase) en ten tweede de wijziging van seksueel gedrag om een zwangerschap te plannen of om deze kennis te gebruiken om zwangerschap te voorkomen met een anticonceptiemethode.

 

Daysy is een hulpmiddel van FABM. Wij zijn van mening dat dit soort hulpmiddelen geen anticonceptie controleert en niet als zodanig gecertificeerd moet zijn. Daysy gebruikt eerder kwantitatieve gegevens en statistische modellen op basis van deze gegevens om je te adviseren bewust te zijn van vruchtbare dagen. Daysy onderscheidt vruchtbare en onvruchtbare dagen, waardoor de gebruiker een beslissing kan nemen om een anticonceptiemethode te gebruiken of niet.

Daysy 2.0 met Bluetooth®

€ 299,00Prijs
Hoe het algoritme in Daysy werkt​

De database binnen elk apparaat bevat gegevens over de menstruatiecyclus van vrouwen in real life scenarios. Veel soorten specifieke en diverse menstruatiecyclus scenario's zijn gedurende de afgelopen 30 jaar in de database geïntegreerd, waaronder menstruatiecycli die worden beïnvloed door stress, gebrek aan slaap, alcohol en andere factoren. Deze gegevens zijn afkomstig van onze praktische ervaring met het werken met miljoenen vrouwen gedurende drie decennia.

Het algoritme wordt gecreëerd door twee elementen te combineren: het verwerven en leren van nieuwe gegevens (je dagelijkse basale lichaamstemperatuur, begin en einde van de menstruatie, verzamelde gegevens uit de afgelopen cyclus) en statistische methoden (bijv. de temperatuur stijgt na de eisprong) dat mogelijk maakt de komende cyclus te voorspellen. Op deze manier is het mogelijk individuele onvruchtbare (groene) dagen af te leiden en vruchtbare (rode) dagen na de menstruatie.

Na een leerperiode waarin Daysy je persoonlijke gegevens verzamelt, begint het algoritme jouw ovulatie op te sporen en geeft je vruchtbare venster aan, 5 dagen vóór de vroegst mogelijke datum van je eisprong. Om een verhoging in temperatuur door het algoritme te bepalen, is een aanhoudende karakteristieke lichte temperatuur verhoging op het verwachte tijdstip van de eisprong vereist. Als het algoritme jouw ovulatie met vertrouwen heeft herkend, zal Daysy je de daaropvolgende individuele onvruchtbare (groene) dagen tot de volgende menstruatie laten zien.

Op de achtergrond houdt het algoritme rekening met de vorige gemiddelde temperatuur voor elke meting, dus het is ook mogelijk om "uitschieters" of meetfouten te tolereren. Om geen enkel risico te nemen, zal Daysy in geval van twijfel 'geel' tonen en de gebeurtenis onthouden voor de komende cyclus - Daysy leert.

Een paar graden maken het verschil​

Bovendien gebruikt Daysy een zeer gevoelige sensor om de basale temperatuur te meten. Het unieke kenmerk is dat het wacht op de gemiddelde temperatuurwaarde, die tussen 30 en 60 seconden kan duren. De sensor warmt op voordat deze jouw basale lichaamstemperatuur registreert om een betrouwbaar resultaat te krijgen.

 

Daysy wacht totdat de uiteindelijke temperatuurwaarde is gestabiliseerd om de meting te voltooien. Als de temperatuur daalt tijdens de meting (bijvoorbeeld als gevolg van koude lucht die via de ademhaling in de mond komt), wacht de sensor tot deze weer omhoog komt en zich stabiliseert. Deze methode zorgt ervoor dat de meting zo precies mogelijk is.

Our research:

Retrospective clinical trial of contraceptive effectiveness of the electronic fertility indicator LadyComp/BabyComp.  [Freundl 1998]

 

Improving usability and pregnancy rates of a fertility tracker by an additional mobile application: results of a retrospective efficacy study of Daysy and DaysyView App [Koch 2018 Retracted]*.

  • 800 women took part in this international study.

  • The study was conducted and reviewed by 13 clinical gynecologists from three different universities.

  • A total of 4738 cycles were evaluated

*Statement: The publication of this study was reversed by the journal in which it was published. We would like to comment on this process. Further information can be found here: https://daysy.me/reliability/retraction/
If you have any questions regarding this topic, please do not hesitate to contact us at any time.

Daysy: wij streven continu naar nauwkeurigheid, certificering en kwaliteit!

We willen nog meer bieden dan de huidige standaard. Daarom werken we continu aan het optimaliseren van Daysy. De behoeften en voorkeuren kunnen veranderen tijdens het dagelijkse gebruik van Daysy, daarom streven we er altijd naar de beste oplossing voor onze gebruikers te vinden. Om een product van wereldklasse te creëren en te ontwikkelen, is aandacht voor detail net zo belangrijk als het grote geheel. In de toekomst zullen we kosten noch moeite sparen om ervoor te zorgen dat je altijd blij bent met Daysy! Onze missie is maximale nauwkeurigheid en kwaliteit voor jou!

Daysy 2.0 met Bluetooth®

€ 299,00Prijs