Betrouwbaarheid

Daysy: de cyclus tracker die je kunt vertrouwen

Daysy is ontwikkeld als een medisch product. Niet elke cyclus- of vruchtbaarheidsvolger op de markt voldoet aan deze normen. Anders dan Daysy werden niet alle producten ontwikkeld als medische producten en worden ze gecontroleerd door een kwaliteitsmanagementsysteem. Je kunt erop vertrouwen dat Daysy's nauwkeurigheid en kwaliteit onze hoogste prioriteit hebben.

De in Zwitserland gevestigde Valley Electronics AG, de maker van Daysy, is gecertificeerd volgens EN ISO 13485, wat betekent dat ons kwaliteitsmanagement gericht is op de nieuwste normen voor medische producten. Alle procedures bij Valley Electronics AG worden regelmatig onderworpen aan intern en extern overzicht. Dit stelt ons in staat om onze cyclus trackers continu te verbeteren en te innoveren.

Het unieke Daysy algoritme

Daysy bepaalt jouw vruchtbare en onvruchtbare fase met behulp van een uitgebreide database en eigen algoritme. Gebaseerd op vijf miljoen menstruatiecycli en een algoritme dat is gebaseerd op kennis uit meer dan 30 jaar onderzoek, waaronder verschillende onderzoeken, kan Daysy je betrouwbare informatie geven over jouw menstruatiecyclus.

Het algoritme van Daysy onderscheidt vruchtbare dagen van onvruchtbare dagen met een nauwkeurigheid van meer dan 99%.

Dankzij een intelligent algoritme op basis van wetenschappelijk onderzoek, jarenlange ervaring van meer dan 500.000 gebruikers en een geavanceerde technologie, biedt Daysy de hoogste kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid voor het volgen van de menstruatiecyclus.

Deze factoren spelen een rol bij het berekenen van je vruchtbare dagen:

 

  • Cyclusduur: Een cyclus begint op de eerste dag van de menstruatie en eindigt op de dag vóór de volgende menstruatie. Elke cyclus is anders en kan in lengte variëren.

  • Jouw basale lichaamstemperatuur (of waaktemperatuur) is iets lager in de eerste helft van je cyclus en stijgt met 0,25-0,45 ° C na de eisprong.

Het algoritme wordt gecreëerd door twee elementen te combineren: het verwerven en leren van nieuwe gegevens (je dagelijkse basale lichaamstemperatuur, begin en einde van de menstruatie, verzamelde gegevens uit de afgelopen cyclus) en statistische methoden (bijv. de temperatuur stijgt na de eisprong) dat mogelijk maakt de komende cyclus te voorspellen. Op deze manier is het mogelijk individuele onvruchtbare (groene) dagen af te leiden en vruchtbare (rode) dagen na de menstruatie.

Na een leerperiode waarin Daysy je persoonlijke gegevens verzamelt, begint het algoritme jouw ovulatie op te sporen en geeft je vruchtbare venster aan, 5 dagen vóór de vroegst mogelijke datum van je eisprong (figuur 1A). Om een verhoging in temperatuur door het algoritme te bepalen, is een aanhoudende karakteristieke lichte temperatuur verhoging op het verwachte tijdstip van de eisprong vereist. Als het algoritme jouw ovulatie met vertrouwen heeft herkend, zal Daysy je de daaropvolgende individuele onvruchtbare (groene) dagen tot de volgende menstruatie laten zien (figuur 1B).

Op de achtergrond houdt het algoritme rekening met de vorige gemiddelde temperatuur van elke meting, dus het is ook mogelijk om "uitschieters" of meetfouten te tolereren. Om geen enkel risico te nemen, zal Daysy in geval van twijfel 'geel' tonen en de gebeurtenis onthouden voor de komende cyclus - Daysy leert.

Rusttemperatuur monitoren: een paar graden maken het verschil​

Bovendien gebruikt Daysy een zeer gevoelige sensor om de basale temperatuur te meten. Het unieke kenmerk is dat het wacht op de gemiddelde temperatuurwaarde, wat 60 seconden of iets langer kan duren. De sensor warmt op voordat deze jouw basale lichaamstemperatuur registreert om een betrouwbaar resultaat te krijgen.

 

Daysy wacht totdat de uiteindelijke temperatuurwaarde is gestabiliseerd om de meting te voltooien. Als de temperatuur daalt tijdens de meting (bijvoorbeeld als gevolg van koude lucht die via de ademhaling in de mond komt), wacht de sensor tot deze weer omhoog komt en zich stabiliseert.

 

Deze methode zorgt ervoor dat de meting zo precies mogelijk is.

Ons streven: nauwkeurigheid en kwaliteit

Valley Electronics AG is een pionier op het gebied van cyclus trackers. We hebben de technologie voor het volgen van vruchtbaarheid al meer dan drie decennia ontwikkeld, geïnnoveerd en verbeterd. We hebben wereldwijd 500.000 gebruikers die kunnen getuigen van de nauwkeurigheid en kwaliteit van onze apparaten.

 

We hebben een lange geschiedenis en levensduur, maar we lopen ook voorop op het gebied van fertility. Daysy was de eerste cyclus stracker die werd gecombineerd met een bijbehorende app. Daysy 2.0, is de winnaar van de Red Dot Design Award 2019.

 

We streven ernaar om de beste cyclus trackers op de markt te creëren en een leider te zijn in onze branche. Daarom werken we continu aan het optimaliseren van Daysy. We proberen altijd de beste oplossing voor onze gebruikers te vinden. In de toekomst zullen we kosten noch moeite blijven sparen om ervoor te zorgen dat jij altijd tevreden bent met Daysy.

Yoga at Home

Ontvang direct een kortingsbon twv. €10,-.

Lees veel over je cyclus, PCOS, PMS,

menstruatieklachten, hormonen.

Schermafdruk 2019-03-14 18.44.11.png
1280px-Download_on_the_App_Store_Badge.p
google-play-badge.png
  • Instagram daysynl
  • Facebook Daysy Nederland
  • YouTube Daysy Nederland

Patricia Dijkema

Linieweg 21

3831WB  Leusden

Nederland

info@daysy.nl

 

Telefonisch bereikbaar

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 11:00 - 15:00 uur.

06 - 57 58 68 44

Praktijk SEN Patricia Dijkema

KvK 32135361

Daysy Nederland en LadyComp Nederland. Directe partner van de cycluscomputers maker Valley Electronics AG in Zwitserland.

 

Gratis verzending binnen Nederland en 

België. Met track & tracé, in een neutrale verpakking. 

Schermafdruk 2019-03-11 09.38.54.png
in 3 termijnen betalen daysy ladycomp pe

© 14 mei 2020 Daysy Nederland - Patricia Dijkema - official partner Valley Electronics - Daysy.me en LadyComp.