Schermafdruk 2019-03-14 18.44.11.png
Schermafdruk 2019-03-11 09.38.54.png
1280px-Download_on_the_App_Store_Badge.p
google-play-badge.png

ADRES

OVER

  • You Tube Daysy Nederland
  • Instagram
  • Facebook

Patricia Dijkema

Postbus 306

3830 AJ  Leusden

Nederland

info@daysynederland.com

06 - 57 58 68 44

Patricia Dijkema is eigenaar van Daysy Nederland en LadyComp Nederland. Directe partner van de cycluscomputer maker Valley Electronics AG in Zwitserland.

 

Gratis verzending met track & trace, binnen 2 tot 5 werkdagen, in een neutrale verpakking. 

Contact rechtstreeks Daysy Nederland voor Support.

© 2019 Daysy Nederland - Patricia Dijkema - official partner Valley Electronics - Daysy.me en LadyComp.

Natural fertility awareness

Daysy stelt vrouwen zoals jij in staat om op een meer natuurlijke manier met hun vruchtbaarheids- en menstruatiecyclus om te gaan. Daysy is een vruchtbaarheidsmeter die de Fertility Awareness Method gebruikt door je menstruatiecyclus te leren en te volgen. Daysy vertelt je wanneer je in je vruchtbare dagen bent en wanneer niet. Tijdens je vruchtbare dagen kun je kiezen om een ​​zwangerschap te plannen, tijdens je onvruchtbare fase kan dat niet. Het is jouw keuze.​

Snel, betrouwbaar en bewezen: je kunt vertrouwen op het algoritme van Daysy

In tegenstelling tot andere methoden maakt Daysy het gemakkelijk om er met zekerheid achter te komen of jij je in de vruchtbare of onvruchtbare fase bevindt. De eenvoudige en intuïtieve bediening van Daysy laat je binnen enkele seconden de huidige status van je vruchtbaarheid kennen. Het enige wat je hoeft te doen is jouw basale lichaamstemperatuur onder de tong te meten met Daysy in de ochtend onmiddellijk na het ontwaken en voordat je opstaat. Bovendien bevestig je op je Daysy of je menstrueert. Op basis van jouw gegevens en die van 5 miljoen menstruatiecycli en 30 jaar onderzoek, berekent Daysy's algoritme binnen enkele seconden of je vruchtbaar bent of niet. 

Met deze 3 kleuren kun je jouw cyclus en vruchtbaarheid bijhouden
  • Als Daysy je een groen licht laat zien, ben je niet vruchtbaar.

  • Als Daysy je een rood licht laat zien, ben je vruchtbaar.

  • Gele dagen geven cyclusvariaties aan. Ze kunnen ook betekenen dat Daysy nog in de leerfase zit. Geel betekent, je bent vruchtbaar.

In één oogopslag: Waarom Daysy ideaal is voor het volgen van de vruchtbaarheid

Een van de voordelen van Daysy is het vermogen om je eigen cyclus te verkennen en je lichaam beter te leren kennen. Afgezien van de eenvoudige meting van je basale lichaamstemperatuur in de ochtend en de input van je menstruatiedagen, is niets anders nodig om je bewust te worden van je cyclus en lichaam.

Zoek je eigen persoonlijke relatie met je lichaam. Ken je cyclus, ken jezelf!

Daysy 2.0 met Bluetooth®

€ 299,00Prijs