Methode

Natural fertility awareness-based methods (FABM)

De term 'fertility awareness-based methodes' (FABM) verwijst naar verschillende manieren om de vruchtbare en onvruchtbare fasen van de vrouwelijke cyclus te bepalen en kan worden gebruikt voor gezinsplanning. De basis van alle 'fertility awareness-based methods' berust op het begrijpen en herkennen van de vruchtbaarheid door de vrouw!

 

Er zijn verschillende manieren en methoden die vrouwen kunnen gebruiken om hun vruchtbaarheid te bepalen. Deze omvatten de temperatuurmethode, cervicale slijmmethode, kalendermethode, symptothermische methode en symptohormonale methode.

Daysy: een precieze methode in termen van fertility awareness method (FAM)

Als een betrouwbare levensstijlvruchtbaarheidstracker, in termen van den fertility awareness method (FAM), berekent Daysy de vruchtbare fase van de cyclus van de vrouw op basis van een zeer gevoelige en nauwkeurige, computerondersteunde basale lichaamstemperatuur meting, direct verkregen na het wakker worden.

 

De geïntegreerde thermometer van Daysy maakt een bijzonder nauwkeurige meting mogelijk. Dit onderscheidt Daysy van andere methoden die een afzonderlijke thermometer vereisen, waardoor het aan de gebruiker wordt overgelaten welke thermometer wordt gebruikt.

 

Dat kan consequenties hebben, je hebt geen garanties dat de toegepaste thermometer aan de vereiste normen voldoet. Meetnauwkeurigheden en afrondingsfouten kunnen optreden als gevolg van de thermometer of bij het invoeren van de gegevens in een app.

 

Dankzij een intelligent algoritme op basis van wetenschappelijk onderzoek, jarenlange ervaring van meer dan 500.000 gebruikers en geavanceerde technologie, bieden Valley Electronics-producten de hoogste kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid voor het volgen van de menstruatiecyclus. Factoren die de menstruatiecyclus beïnvloeden, zoals fasen van stress, alcoholgebruik en slaapgebrek, worden in het algoritme in beschouwing genomen.

 

Het algoritme van Daysy maakt een nauwkeurig onderscheid tussen het vruchtbare en onvruchtbare fasen en biedt daarmee een betrouwbaar alternatief voor de bekende fertility awareness methods (FAM).

 

Daysy stelt vrouwen zoals jij in staat je unieke menstruatiecyclus te volgen. Daysy: een precisiemethode in termen van de fertility awareness method (FAM). Daysy vertelt je wanneer je in je vruchtbare fase bent en wanneer niet. Met deze kennis kun je specifiek een conceptie plannen of voorkomen.

Snel, betrouwbaar en bewezen: je kunt vertrouwen op het algoritme van Daysy

In tegenstelling tot andere methoden maakt Daysy het gemakkelijk om er met zekerheid achter te komen of jij je in de vruchtbare of onvruchtbare fase bevindt. De eenvoudige en intuïtieve bediening van Daysy laat je binnen enkele seconden de huidige status van je vruchtbaarheid kennen. Het enige wat je hoeft te doen is jouw basale lichaamstemperatuur onder de tong te meten met Daysy in de ochtend onmiddellijk na het ontwaken en voordat je opstaat. Bovendien bevestig je op je Daysy of je menstrueert. Op basis van jouw gegevens en die van 5 miljoen menstruatiecycli en 30 jaar onderzoek, berekent Daysy's algoritme binnen enkele seconden of je vruchtbaar bent of niet. 

Met deze 3 kleuren kun je jouw cyclus en vruchtbaarheid bijhouden
  • Als Daysy je een groen licht laat zien, ben je niet vruchtbaar.

  • Als Daysy je een rood licht laat zien, ben je vruchtbaar/waarschijnlijk vruchtbaar.

  • Gele dagen geven cyclusvariaties aan. Ze kunnen ook betekenen dat Daysy nog in de leerfase is.

In één oogopslag: Waarom Daysy ideaal is voor het volgen van de vruchtbaarheid

Een van de voordelen van Daysy is het vermogen om je eigen cyclus te verkennen en je lichaam beter te leren kennen. Afgezien van de eenvoudige meting van je basale lichaamstemperatuur in de ochtend en de input van je menstruatiedagen, is niets anders nodig om je bewust te worden van je cyclus en lichaam.

Zoek je eigen persoonlijke relatie met je lichaam. Ken je cyclus, ken jezelf!

Kansen en uitdagingen met fertility awareness-based methods (FABM)

Het belangrijkste voordeel van de 'fertility awareness-bassed method (FABM) is dat ze allemaal natuurlijk zijn. Deze methoden zijn uitsluitend gebaseerd op de observatie van het individuele lichaam en de cyclus; daarom voldoen ze aan de behoeften van vrouwen die streven naar een natuurlijke levensstijl, cyclusbewustzijn en geavanceerde lichaamskennis. Vrouwen leren niet alleen meer over hun vruchtbare fasen, ze kunnen ook lichamelijke veranderingen beter identificeren en begrijpen.

 

Daysy is de enige vruchtbaarheidstracker die de temperatuurmethode combineert met een geavanceerd algoritme en statistische berekeningen gebruikt om nauwkeurige voorspellingen te garanderen. Dit zorgt voor maximale nauwkeurigheid bij het plannen van een conceptie.

Yoga at Home

Ontvang direct een kortingsbon twv. €10,-.

Lees veel over je cyclus, PCOS, PMS,

menstruatieklachten, hormonen.

Schermafdruk 2019-03-14 18.44.11.png
1280px-Download_on_the_App_Store_Badge.p
google-play-badge.png
  • Instagram daysynl
  • Facebook Daysy Nederland
  • YouTube Daysy Nederland

Patricia Dijkema

Linieweg 21

3831WB  Leusden

Nederland

info@daysy.nl

 

Telefonisch bereikbaar

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 11:00 - 15:00 uur.

06 - 57 58 68 44

Praktijk SEN Patricia Dijkema

KvK 32135361

Daysy Nederland en LadyComp Nederland. Directe partner van de cycluscomputers maker Valley Electronics AG in Zwitserland.

 

Gratis verzending binnen Nederland en 

België. Met track & tracé, in een neutrale verpakking. 

Schermafdruk 2019-03-11 09.38.54.png
in 3 termijnen betalen daysy ladycomp pe

© 14 mei 2020 Daysy Nederland - Patricia Dijkema - official partner Valley Electronics - Daysy.me en LadyComp.