Daysy in Period!

Veel korting met PERIOD

Period! Het online magazine over de menstruele cyclus heeft een schitterend artikel gepubliceerd waarin helder beschreven staat wat een cyclus computer als Daysy voor je kan betekenen.

 

Ben je na het lezen van Period! helemaal enthousiast en wil je ook je natuurlijke cyclus monitoren? Dan hebben wij een fikse korting voor je.

Voer de kortingscode PERIOD in bij je bestelling voor een Daysy 2.0 met Bluetooth® + Pink Ocase opberghoes.

NORMAAL €309,- 

JOUW PRIJS €279.-

LET OP! Deze korting is beperkt beschikbaar, tot 30 september 2019!

Wat zegt Period!
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1

Wat zegt de arts over Daysy? 

 

Cycluscomputers zijn niet betrouwbaar – werd onlangs weer in de media gemeld. Zeker 24% van de gebruikers zou risico lopen op een ongeplande zwangerschap. Als dat echt zo zou zijn, dan zouden in de afgelopen 30 jaar meer dan zeven keer zoveel vrouwen die een cycluscomputer gebruiken ongewenst zwanger zijn geraakt.

 

Punt is dat artsen geen onderscheid maken tussen de verschillende FAM-methoden; die daarmee op één hoop worden gegooid. Een slim apparaatje als Daysy wordt dan gelijkgesteld aan de recht toe recht aan kalendermethode. Dat is jammer. Met een cycluscomputer heb je namelijk perfect inzicht in je vruchtbare dagen – per cyclus zijn dat er gemiddeld maar zes.

Het Centers for Disease Control and Prevention in de USA  heeft de cijfers voor FAM recent aangepast naar 2 tot 23%, wat betekent dat er wel degelijk een verschil zit in de betrouwbaarheid van de diverse FAM-methoden voor de gebruiker. Transparantie is belangrijk. Daysy legt op haar website glashelder uit waarom deze methode bij het lage risicopercentage hoort.

Als je maar 6 dagen per cyclus vruchtbaar bent, waarom zou je dan iedere dag je eigen hormonen en cyclus onderdrukken?

Daysy cyclus computer menstruatieverloop